Avital d.o.o. je privatno preduzeće osnovano 2002. godine sa sedištem u Beogradu. Avital doo inicira, integriše i sprovodi uspešne projekte u sektoru poljoprivrede, navodnjavanja i nekretnina. Već više od jedne decenije, Avital d.o.o. je sproveo uspešne projekte sa lokalnim i globalnim znanjem, tehnologijom i iskustvom. Naši visoko kvalifikovani timovi stručnjaka pružaju sveobuhvatne usluge i snažne koncepte upravljanja dizajnirane da pruže odlične i ekonomične rezultate.

Uzgajajte bolje prinose svake sezone sa preciznim navodnjavanjem – bez obzira na vrstu vaših useva, klimu, tip tla ili topografiju.
Postignite precizniju, automatizovanu kontrolu nad svim detaljima vaše farme i dublji uvid u zdravlje vaših useva , uslove zemljišta i performanse prinosa.

Da biste dobili maksimum od vaših prinosa kao i da biste imali dugoročan uspeh, naši agronomi rade s vama, nudeći personalizovanu podršku, smernice i najbolje prakse pri svakom koraku. Bez obzira na vaše izazove, obezbedićemo vam najpreciznije i najsavremenije globalne informacije o tome kako da koristite precizno navodnjavanje da biste poboljšali prinose i kvalitet useva.

Kompletno resenje na jednom mjestu u oblasti navodnjavanja i infrastrukture, AVITAL Water obuhvata sve složene procese koji čine celi životni ciklus projekta – od projektovanja i izgradnje preko rada i prenosa, koristeći naš tim stručnjaka sa iskustvom na kompleksnim projektima.

Avital Voda
Plasson Serbia

AVITAL Water sprovodi izgradnju infrastrukture, bušenje podzemnih voda, dogradnju i prečišćavanje, obradu površinskih voda, provođenje i isporuku, te projekte za ponovnu upotrebu otpadnih voda, koji su ekološki prihvatljivi i ekonomski isplativi za klijente

AVITAL Nekretnine pokrece, identifikuje i razvija atraktivne investicije u oblasti nekretnina (komercijalne, stambene i logističke centre) u Srbiji, Izraelu i drugim zemljama.

RAJIĆEVA600X700
architecture-avital

Zajedno sa našim partnerima iniciramo neke od najzanimljivijih projekata u Srbiji.

1
POLJOPRIVREDNI PROJEKTI
1
HA MACHANIZE
1
KAP PO KAP NAVODNJAVANJE
1
HA FROST MITIGATIO

Naši projekti

Zavirite u naš čarobni svet

Kontaktirajte nas

Lokacija

Autoput za Novi sad 246b, 11080 Beograd, Srbiji

TELEFONI

+381 (0)11 2625 684
+381 (0)11 2625 630

Fak: +381 (0)11 2623 615

Radno vreme

PON-PET 08:00 – 17:00