DIGITALNA POLJOPRIVREDA

Nova era u digitalizaciji poljoprivrede

DIGITALNA POLJOPRIVREDA

U ovom segmentu Avital Agro nudi tri grupe najsavremenijih i najpouzdanijih tipova proizvoda, sisteme za nadzor i upravljanje, kontrolere i dozirne sisteme. Digitalna poljoprivreda nudi pametnije, brže i preciznije navodnjavanje, uzimajući u obzir karakteristike zemljišta, vremenske uslove i razvojni stadijum biljaka. Naša rešenja su zasnovana na cloud tehnologiji i predstavljaju situaciju na polju u realnom vremenu a kojima se može upravljati preko mobilnih uredjaja – laptopova ili mobilnih telefona, bilo gde i bilo kada.

Na taj način proizvodjači mogu da upravljaju, kontrolišu i optimizuju navodnjavanje i fertigaciju u skladu sa specifičnim potrebama useva. Uz digitalnu opremu iz naše ponude, proizvodjačima je obezbedjena stabilna produktivnost, manji rizik i veća efikasnost, a što dovodi do veće profitabilnosti.

KONTROLA & UPRAVLJANJE SISTEMIMA

Vrhunsko rešenje koje se sastoji od različitih senzora i bežičnog komunikacionog sistema zasnovanog na naprednoj radiofrekventnoj tehnologiji u U-Manage-u, vrhunskom softveru za upravljanje sistemima.

KONTROLA NAVODNJAVANJA

Kada želite da proverite situaciju na plantaži, kontrolna tabla pametnog kontrolera će Vam dati informacije na prvi pogled. Takodje, brzo možete dobiti informacije o statusu sistema za navodnjavanje, vremenskoj prognozi, očitavanje senzora i kontrole navodnjavanja, što uveliko olakšava donošenje pravih odluka.

F2583A82-CBA1-40E2-99467E806F93D609-fertikit_3g_pl_cmyk

DOZIRANJE & PRECIZNA PRIHRANA

Smanjite troškove prihrane i obezbedite vrhunske prinose uz naša napredna rešenja za fertigaciju. Pogledajte ovaj video zapis i saznajte kako možete dobiti vrhunski kvalitet.

NAŠI PARTNERI

Reinke Manufacturing Company je najveća privatna svetska kompanija za proizvodnju mašina za makro navonjavanje, lineara i centar pivota

Netafim je globalni lider u rešenjima za navodnjavanje održive poljoprivrede, od momenta kada je izmislio sistem za navodnjavanje "kap po kap"

Kontaktirajte nas

pozovite +381 (0) 11 2625 684 ili ostavite Vaše podatke ispod