AVITAL VODA

Akumulacija

Strukture plastičnog filma: ekonomično i održivo!

Globalno vidimo sve veću potražnju za skladištenjem vode, zbog čega se pored domaćeg holandskog tržišta fokusiramo i na izvoz naših proizvoda. Naše kancelarije u Keniji i Indiji opslužuju ova prodajna tržišta rešenjima koja proizvodimo lokalno. Takođe kontinuirano širimo našu međunarodnu mrežu angažovanjem novih distributera.

Pored našeg domaćeg tržišta u Holandiji, Genap kao globalni brend odgovara na sve veću potražnju za održivim skladištenjem vode lokalnim radom preko fabrika u Indiji i Keniji. Naša mreža međunarodnih distributera koja se neprekidno širi dodaje Genapovoj perspektivi lokalnog tržišta.

Geomembrane

Isporuka i ugradnja geomembranskih konstrukcija za odvajanje u rezervoarima za skladištenje pijaće vode

Po narudžbini Van den Herik Kust & Oeververken, postavljena je geomembranska konstrukcija koja služi kao odvajanje u rezervoaru za proizvodnju vode za piće. Pošto se voda za piće skladišti, ojačana PVC folija se koristi za kvalitet vode za piće „Genatek 930“, plava boja. Geomembranska konstrukcija (razdvajanje) ima ukupnu dužinu od 500 m i širinu od 15 m. Na našem proizvodnom mestu obloge su prefabrikovane, a na mestu obloge su zavarene na pontonu.

Vodeni silosi

Lako se instalira
Voda se često skladišti u silosima za vodu. Zahvaljujući našoj fleksibilnoj proizvodnoj metodi, mi u Genapu možemo da proizvedemo najefikasnije rešenje za vas u obliku čeličnog silosa. Ovi silosi mogu imati prečnik između 1 i 32 metra i visinu između 1 i 5,5 metara. Naši silosi za vodu su dugotrajni i jednostavni za ugradnju. Između ostalog, čelične ploče su jedinstvene zbog svoje sposobnosti da zadrže oblik i zbog mehaničke zatezne čvrstoće. Takođe na pločice silosa možemo naneti posebno izdržljiv premaz Plastisol, koji produžava životni vek silosa na 25 godina ili više.

Vodootporno
Svi silosi su opremljeni vodonepropusnom oblogom Akuatek®, koja je razvijena posebno za skladištenje vode u hortikulturnom sektoru. Akuatek® je dostupan u različitim tipovima i debljinama, koji su pogodni za skladištenje kišnice (čiste vode) i vode za recirkulaciju.

Dugotrajna
Da bi sprečio rast algi i isparavanje u vodenom silosu, Genap nudi širok spektar mogućnosti pokrivanja. Asortiman takođe uključuje materijale koji su posebno razvijeni i koji su pogodni za skladištenje vode u zemljama sa ekstremnim klimatskim uslovima kao što su toplota, hladnoća i veliko izlaganje UV zračenju.

Tankovi

Genap Agro proizvodi i instalira sisteme za skladištenje gnojnice i vode više od 60 godina. Rezervoari i sistemi silosa sa geomembranama čine srž našeg asortimana proizvoda. U zavisnosti od zakonodavstva u različitim zemljama i regionima, možemo isporučiti različite membrane i kontrolne sisteme za otkrivanje curenja.