Naši partneri

Avital d.o.o. je ekskluzivni predstavnik i ovlašćeni distributer za firme Plasson, Raphael i Rimon u Republici Srbiji. U toku 10 godina, ova grupa je započela, integrisala i završila uspešne projkete u domenu tretmana voda i infrastrukture. Firma Avital ima dokazano iskustvo u vođenju uspešnih projekata, kako na lokalnom tako i na globalnom planu. Naš iskusni tim stručnjaka pruža kvalitetne usluge a sve u cilju postizanja održivih ekonomskih rezultata.

Plasson je svetski lider u razvoju, proizvodnji i marketingu visoko kvalitetnih tehničkih proizvoda : spojnica i ventila za vodu i gasove, opreme za stočarstvo, proizvoda za kupatilo i kuhinju i dr. Kompanija održava tradiciju dugu 50 godina u pravljenju visokokvalitetnih proizvoda i u inovacijama. Kao vodeća firma u svojoj branši, koja je nastala iz principa kvaliteta i partnerstva, Plasson je primenio ove vrednosti u današnji način rada od svog osnivanja.

Rimon je firma čije se znanje u izvođenjima projekata zasniva na tri glavne oblasti – voda i otpadne vode, gas i energija, i rešenja koja se zasnivaju na vodi a primenjuju se u rudarstvu. Rešenja za državni i privatni sektor, koja se nalaze po celom svetu su napravljena u skladu sa potrebama i željama svakog klijenta ponaosob. U području tretmana voda, firma pokriva sve složene procese ciklusa jednog projekta – od projektovanja do primopredaje. Rimon se bavi izgradnjom infrastrukture, bušenjem bunara, nadogradnjom procesa prećišćavanja, tretmanom površinskih voda, njenim sprovođenjem i isporukom do krajnjeg kupca, izvođenjem projekata ponovne upotrebe otpadnih i tehnoloških voda, koji su ekološki prihvatljivi i ekonomski izvodljivi za klijenta, a koji time vode do uštede kako u vodnim resursima tako i u operativnim troškovima. Ovakav trend vodi do novih ulaganja, posebno u oblasti ponovne upotrebe otpadnih voda.

Industrija ventila Rafael, koja je deo Talis grupacije, osnovana 1949, je proizvođač kvalitetnih kontrolnih ventila. Od tada, RAPHAEL je vodeća firma na svetskom tržištu ventila sa širokom i inovativnom paletom proizvoda. Smeštena u novoj i modernoj fabrici, paleta proizvoda firma RAPHAEL uključuje hidraulične kontrolne ventila, leptiraste ventile, zasune, nepovratne ventile i druge proizvode. Primenom različitih tehnologija premazivanja proizvoda, kao što su: epoksi, Rilsan i enamel, omogućava kvalitetnu zaštitu za posebnu upotrebu.