AVITAL VODA

Rešenja za pijaću vodu

U svetu pijaća voda je postala sve teže dostupna, zbog povećane potrežanje, rasta svetske populacije, smanjenja kako kvaliteta tako i raspoloživih izvora vode zbog zagađenosti i prekomerne upotrebe. Nedostatak čiste pijaće vode pokreće, kako firme koje prerađuju vodu, tako i potrošače da nađu nov, efikasan i održiv način upotrebe postojećih izvora vode.

Naši inžinjeri imaju veliko iskustvo sa svim metodama prerade vode, koje uključuju: reversnu osmozu, elektrodijalizu, izmenjivanje jona i biološki tretman. Naše iskustvo donosi ekonomske investicije i niske operativne troškove koji štede energiju, smanjuju zagađenje i čine našu planet sigurnijom i čistijom a da pre svega ljudima obezbeđuje kvalitetnu i zdravu vodu za piće.

Površinske vode

Reke i jezera su glavni i najpristupačniji izvori sveže vode. Tokom godina razni zagađivači su kontaminirali ove dragocene izvore i oni mogu predstavljati pretnju po opšte zdravlje. Rešenja od strane firme Avital efikasno tretiraju ovakve izvore vode koji su zagađeni sa prekomernom količinom anonijaka i nitrata i sa niskim BOD. Tehnologija koja je ugrađena u velikim projektima, obezbeđuje čistu pijaću vodu od izvora pa do krajneg potrošača.

Podzemna voda

Hiljade bunara sa pijaćom vodom širom sveta je zatvoreno zbog zagađenja različitog porekla , uglavnom zbog prekomerne upotrebe đubriva i zbog industrijske aktivnosti. Rešenja koje nudi firma Avital su po najvišim svetskim standardima (EPA, EU) koja koriste napredne on-lajn sisteme za praćenje i konrolu. Glavna prednost ovih rešenja su ta što nema depozita soli koja bi trebalo da se uklone, što tretman vode čini održivim i izvodljivim na mestima gde je deponovanje soli nemoguće ili preskupo.

Glavni zahtevi

Nitrati – Zagađene podzemne vode

Različiti zagađivači , kao što su Selen, Perhlorati i Eksplozivi

Nitriti

Arsen

Firma Avital proizvodi pokretne kontejnere – filterske stanice jednostavne za instalaciju i korišćenje.