Pametna Poljoprivreda Donosi Rezultate

AKOLogic je lanac snabdevanja hranom, sa sigurnošću donosi neophodnu transformaciju u bezbednosti, efikasnosti, poverenju i unapređuje poljoprivredu kroz “MS Cloud“ platformu koja omogućuje vrhunsku kontrolu na svakom nivou životnog ciklusa biljaka.
Informacije se analiziraju i dele sa partnerima duž celokupnog lanca snabdevanja hranom.
Kao jedina platforma za nadgledanje i analiziranje podataka u realnom vremenu, AKOLogic u značajnoj meri doprinosi efikasnosti, bezbednosti hrane i plodonosnijoj poljoprivredi. Potpuna transparentnost procesa doprinosi građenju partnernih odnosa punih poverenja.
AKOLogic je osnovan početkom 2019. kao jedinstvena platforma koja kombinuje aspekt poljoprivrede, poljoprivredne tehnologije i višegodišnja iskustva korisnika.

GIS Geografski informacioni sistem

Geografski informacioni sistem (GIS) omogućava prikupljanje, organizovanje, analiziranje i prikazivanje relevantnih geografskih informacija iz različitih izvora. Ovaj model omogućava da se informacije analiziraju u geografskom sistemu.

Upravljanje velikim bazama podataka

Sprovođenje organizacionih aktivnosti pomoću sistema za pametno upravljanje. Možete proizvesti bazu podataka koja sadrži podatke prikupljene iz različitih izvora. Informacije moraju biti uskladištene na profesionalan način i obezbediti kompatibilnost između imena polja i informacija, tako da veštačka inteligencija, BI i drugi mogu da preuzmu podatke.

Rešenje za poljoprivrednu industriju

Sistem je ugrađen u ERP konfiguraciju koja omogućava prostorno upravljanje potrebama poljoprivredne industrije, na agrotehničkoj, operativnoj i budžetskoj strani. Upotreba sistema poboljšava kvalitet useva: Bezbednost hrane, Sigurnost hranljivih materija, Zaštita bilja, Efikasnost, Generator interfejsa

AKOLogic je dobro pozicioniran kako bi zadovoljio sve veću potrebu za: Kontrolom proizvodnje u realnom vremenu, povećanoj bezbednosti hrane i partnerske odnose zasnovane na poverenju.

Globalni zahtev za bezbednost hrane i zaštiti imovine poljoprivrednih proizvođača, ostvaruje se kroz upravljanje podacima u univerzalnom i osiguranom formatu za usaglašavanje koji je na svim nivoima znanja i svim jezicima i podržava održive prakse u razvoju i upravljanju.

AKOL je vodeća poljoprivredna platforma nastala iz AKOL softverske kompanije AKOLogic zasnovana na „Cloud“ -Microsoft oblaku „Azure“. Sistem vam omogućava da pratite proces rasta od samog početka sadnje do gotovog proizvoda. Važno je napomenuti da je AKOL jedina kompanija u Izraelu sa dozvolom Ministarstva Pravde za upravljanje poljoprivrednim bazama podataka.

Product offering

„Pametna Poljoprivreda“

AKOLogic je primer pametnog “cloud“-a proizvedenog od strane Microsoft Menadžementa. Pomoću pametnog sistema možete istovremeno upravljati na više oblasti razvoja poljoprivredne industrije. Šaljite i primajte podatke iz spoljnih sistema, kao što su magacini, pakovanja, laboratorije, sistemi za navodnjavanje, senzori itd., za koordinaciju i upravljanje informacijama koje su potrebne za kreiranje jedinstvene i kompatibilne baze podataka

TEMELJNO ZNANJE

Možete da koristite alatke za veštačku inteligenciju koja automatski prikuplja poljoprivredne informacije u cilju „temeljnog učenja“ (znanja) trendova, procesa, značaja, poređenja itd. Korišćenje ovih alata omogućiće poljoprivrednicima da u znatnoj meri unaprede svoje useve.

IOT-Internet stvari (Internet Of Things)

Internet za poljoprivrednike: farmeru je danas neophodna brza pristupačnost mnogim informacijama prikupljenih iz raznih izvora za sistem Smart Management. Potrebno je prikupljati podatke sa terena, kao što su senzori, automobilske alatke, sateliti, hoveri, pametni telefoni i drugi uređaji, za pametni centralni informacioni sistem.

QR kod

Skenirajte QR kod vašim mobilnim telefonom da biste dobili pristup jedinstvenom setu podataka.

Dobićete uvid u trenutno najbolje održiv usev, njegov lanac vrednosti i ostale važne profesionalne informacije.

Svi podaci su prezentovani zaslugom AkoLogic aplikacije.