AVITAL VODA

Projektovanje & Izvođenje

Avital obezbeđuje punu multidisciplinarnu podršku, kao sastavni deo usluge koju firma pruža – od osnovnog modela preko projekata “Ključ u ruke” pa do BOT projekata. Podrška se odnosi na sve faze projekta – od početnog projektovanja i instalacije, pa do primo predaje i puštanje sistema u rad.

Vodna infrastruktura

Avitalov tim obuhvata profesionalce koji su uključeni u svaku fazu projekta, počevši od biološkog modeliranja, hidrauličkog i mašinskog proračuna, procesa primopredaje, svakodnevnog rada sistema i njegovog održavanja, pa sve do podrške u slučaju bilo kakvih problema. Skup različitih disciplina pod jednim krovom obezbeđuje da su svi različiti aspekti jednog projekta uvaženi i da su shodno tome ugrađeni u projekat. Ovakva situacija daje klijentu potpunu sigurnost jer zna da je uz njega uvek tim koji će mu dati trenutnu i praktičnu podršku za svaki problem koji može da se javi.

Tretman vode

Firma Avital je poslove sa vodom stavila u samo središte svojih poslovnih aktivnosti, počev od navodnjavanja u poljoprivredi, preko infrastrukturnih projekata u Vodoprivredi pa sve do tretmana otpadnih voda.

Kontrola procesa & Automatizacija

Firma Avital pruža usluge počev od prikupljanja podataka pa do izgradnje projekta u skladu sa klijentovim željama i potrebama, a sve sa osnovnim ciljem smanjenja operativnih troškova.

Navodnjavanje kap po kap & Mehanizovano navodnjavanje

U okviru naše firme pružamo usluge izgradnje svih vrsta sistena za navodnjavanje, kako kap po kap tako i mehanizovanog

“Projekti i sistemi“

Izrada idejnog rešenja i studije izvodljivosti, glavnih ili izvođačkih projekata i prateće tehničke dokumentacije.

Nabavka i isporuka opreme, sistema i materijala za instalaciju.

Nadgledanje i upravljanje izgradnjom.

Detaljno projektovanje, nabavljanje opreme, integracija sistema, razvoj softverskih aplikacija za integralnu kontrolu i sigurnosni sistemi koji uključuju i DCS, sisteme za detekciju gasa, protiv požarne sisteme i sisteme za isključivanje sistema u slučaju opasnosti.

Primopredaja projekta , pomoć pri puštanju sistema u rad i obuka osoblja.

Izvođenje projekata EPC, EPCM ili ključ u ruke.