DIGITAL FARMING

Nova era u digitalizaciji poljoprivrede

U ovom segmentu Avital Agro nudi tri grupe najsavremenijih i najpouzdanijih tipova proizvoda, sisteme za nadzor i upravljanje, kontrolere i dozirne sisteme. Digitalna poljoprivreda nudi pametnije, brže i preciznije navodnjavanje, uzimajući u obzir karakteristike zemljišta, vremenske uslove i razvojni stadijum biljaka. Naša rešenja su zasnovana na cloud tehnologiji i predstavljaju situaciju na polju u realnom vremenu a kojima se može upravljati preko mobilnih uredjaja – laptopova ili mobilnih telefona, bilo gde i bilo kada.

Na taj način proizvodjači mogu da upravljaju, kontrolišu i optimizuju navodnjavanje i fertigaciju u skladu sa specifičnim potrebama useva. Uz digitalnu opremu iz naše ponude, proizvodjačima je obezbedjena stabilna produktivnost, manji rizik i veća efikasnost, a što dovodi do veće profitabilnosti.

Želite da saznate nešto više o sistemu AKOLogic? Pozivamo vas da posetite našu web stranicu gde možete naći sve informacije o pametnoj poljoprivredi i načinu na koji sistem može da promeni vaš rad na bolje. AKOLogic je ovde za svakog farmer koji želi da ostvari uspeh i efikasnost u poslovanju!

Netmaize daje moć informacija u ruke poljoprivrednika.

  • Povećajte efikasnost vode
  • Poboljšati zdravlje biljaka
  • Održavajte dosledne uslove vlage u zemljištu
  • Smanjite stres biljaka
  • Povećati produktivnost useva kukuruza
Dajući vam kontrolu bilo kada i bilo gde. Kontroler za navodnjavanje napravljen za uzgajivače i proizvođače širom sveta, ReinCloud® vam pomaže da organizujete svoje poslovanje prema svojstvu, zoni i opremi, olakšavajući brz pristup kontroli i nadgledanju vaše opreme zasnovane na ag.

CropX senzor za nadgledanje tla koji su napravili farmeri za farmere je mnogo više od alata – to je jednostavan potez snage koji kontrolu useva sledećeg nivoa stavlja na dlan vaših ruku. Svaki senzor koristi hiljade tačaka podataka iznad i pod zemljom – uključujući zdravlje tla, ponašanje useva, precizne vremenske obrasce, mape topografije i još mnogo toga – kako bi maksimizovao performanse vašeg sistema za navodnjavanje Reinke.