Naši Partneri

Reinke Manufacturing Company je najveća privatna svetska kompanija za proizvodnju mašina za makro navonjavanje, lineara i centar pivota

Netafim je globalni lider u rešenjima za navodnjavanje održive poljoprivrede.

PLASSON je globalni lider u razvoju, proizvodnji i marketingu visokokvalitetnih tehničkih proizvoda: Fitinga i ventila, opreme, proizvoda za kupatilo i kuhinju, i u drugim aktivanostim. Kompanija održava tradiciju preko 50 godina. Kvalitet je ključni koncept u svim PLASSON procesima, od razvoja i projektovanja kroz proizvodnju, instalaciju, pakovanje, distribuciju, dostavu i usluge nakon prodaje.

Raphael Valves Industries Ltd, osnovana 1949. godine, deo Talis Grupe, je proizvođač ventila za kontrolu kvaliteta. Od tada, RAPHAEL prednjači na međunarodnom tržištu industrije ventila sa svojim širokim i inovativnim asortimanom proizvoda.

Rimon je dobavljač rešenja na jednom mestu čija se ekspertiza za izvršenje projekata fokusira na tri glavna područja – vodu i otpadne vode, gas i energiju i vodnu infrastrukturu. Njegova rešenja za vladin i privatni sektor koji se nalaze širom sveta prilagođena su tako da zadovolje jedinstvene atribute potreba i uslova svakog klijenta.